Solceller - skaffa solenergi idag!

Minska din oro för höga energikostnader och börja producera din egen energi redan idag

Solenergi är en effektiv och hållbar energikälla och utvecklingen av dess teknik och popularitet har ökat mycket snabbt.

Vi leverar solpaneler med bästa möjliga effekt och kvalitetsklass från kända, väletablerade leverantörer i Asien och Europa. Vår målsättningen är att maximera effekten per panel och minimera priset och ytanvändningen för kundens anläggning. Vi håller oss ständigt uppdaterade om dagens teknologi.

 

Vi använder oss av ett brett produktsortiment och kan leverera alla typer av solcellsmoduler, växelriktare, microinverters, optimerare och batterier samt hybridsystem. Bl.a. är vi leverantörer av Ferroamp, Huawei, Fronius, Goodwe, Growatt och AP systems, samt vad gäller solcellsmoduler är våra främsta leverantörer Leapton Solar, Longi Solar, JA Solar, Jinko, Jollywood och Finska Areva Solar.

 

Allt som oftast ger en investering i Solenergi en rätt så säker avkastning på 5-10% och i vissa fall ännu bättre beroende på omständigheterna, men det finns mycket att tänka på för att det ska bli bra. Ladda ner vårt informationskompendie för detaljerad information om solcellsanläggningar.