Om oss

ACS är ett nytänkande och modernt energiteknikbolag inom automations-, laddnings- och energiteknikbranschen. Vi sammanställer de bästa produkterna på marknaden till en välfungerande helhetslösning för den specifika kunden.


Med vår breda erfarenhet inom el, automation och förnyelsebar energi kan vi garantera våra kunder ett professionellt utfört arbete och en utmärkt och flexibel kundservice!

Kvalitet

Vi jobbar med kvalitet och säkerhet i fokus. Elektisitet är osynligt och livsfarligt, varför vi även visar respekt för dessa joner och är noga med att inte tumma på kvalitet och säkerhet.

Innovation

Vi är ett gäng innovativa elektriker som gillar att bygga för framtiden. Idag utvecklar vi bl.a. två olika mjukvarutjänster inom energirapportering och energistyrning.

Miljövänlighet

Vi är leverantörer av system för förnyelsebar energi och hjälper därmed våra kunder att bli miljövänliga. Naturligtvis förespråkar vi även elektifieringen som pågår och kör elbilar som laddas med så mycket förnyelsebar energi som möjligt.

Worldwide Shipping

Vårt fokus är på den nordiska marknaden, men vi är redo att leverera runtom i världen.

Vår affärsidé

Affärsidén grundar sig på tre olika affärsområden: Automation, laddare för el- och hybridfordon (Charging) och energiteknik (Solcellsanläggningar och värmepumpar). De tre olika affärsområdena är omsorgsfullt genomtänkta och utvalda, för att tillsammans komplettera varandra och tjäna ett gemensamt syfte. Affärsidén inkluderar även övriga elinstallationer och service åt såväl privatkunder som företagskunder.

Bakgrund

ACS är ett nytänkande och modernt energiteknikbolag med en solid affärsidé och ambitionen att främja miljövänliga och hållbara tekniska lösningar, kombinerat med att leverera en mycket hög kvalitet på produkterna och tjänsterna.

Vi jobbar uttryckligen kvalitativt, inte kvantitativt. Varje jobb är viktigt och görs färdigt från de första skisserna under planeringsstadiet till det att kunden har ”nycklarna i handen”.

Vi är mycket noggranna med det underleverantörsstöd vi använder för utvalda jobb och väljer även våra leverantörer med stor omsorg.

 

Vi skräddarsyr gärna lösningar enligt kundens behov och vill vara så flexibla som möjligt i vårt arbetsutförande, utan att kompromissa med kvalitets- eller säkerhetsaspekter.

 

ACS-Infinity Ab grundades 2018. Bolaget omsatte 2021 830k€ med en vinst om 10% och hade 5-10 anställda. Under 2022 förvärvde bolaget ett större installationsbolag inom branschen, Klingbergs Ab. Vi har idag runt 17 anställda och omsätter ca 2M€/år.

Vision

ACS strävar till att vara en etablerad och välanvänd leverantör på internationellt plan inom alla dess affärsområden. Våra värderingar är pålitlighet, noggrannhet samt högsta kvalitet på det utförda arbetet och de levererade produkterna. Bolaget eftersträvar en stabil men märkbar årlig tillväxt, både ekonomiskt och resursartat.

 

Vi letar kontinuerligt efter rätt medarbetare för att förstärka vårt team. Om du tror att du är rätt person och vill anta utmaningen att jobba i ett växande företag med stora chanser att påverka ditt arbete, skicka en öppen ansökan  till [email protected]

Mission

Vår målsättning är att planera, utveckla samt implementera effektiva, hållbara tekniklösningar i samförstånd med våra kunder. På automationsområdet fokuserar vi på tekniska lösningar inom fastighetsautomation, industriautomation samt generellt ”styr-och-regler” inom automationsarbete.

 

Med solcellsanläggningarna och värmepumpar vill vi bana vägen för miljövänliga energilösningar. Inom affärsområdet för laddningsstationer och solceller eftersträvar bolaget en bra positionering på den nordiska marknaden.

 

Bolaget erbjuder olika typer av laddare för el- och laddhybridfordon, både till konsumenter och företag samt offentliga sektorn.

Helhetslösningar

Vi erbjuder helhetskoncept enligt kundens önskemål och behov, när det gäller alla våra tre kärnområden.

 

Vi kan exempelvis erbjuda ett paket med laddningsstationer för elbilar inkl. mjukvara, samt solceller för att göra laddningen så miljövänlig och ekonomisk som möjligt. För att ytterligare optimera laddningen och den övriga elkonsumtionen kan vi skräddarsy ett program och prioritera lasten för de olika förbrukarna på elnätet.

 

I samförstånd med kunden tas bästa möjliga lösning fram och vi ser till att kunden får vad hen söker.

Se vår webshop