Nyheter

Nya generationens luft/vatten-värmepump

Vi erbjuder nu Samsungs stora nyhet – Samsung ClimateHub.

Bland marknadens enda luft/vattenvärmepump med köldmedium R32 och vattentemperatur upp till 65 grader med kompressordrift.

ACS har levererat laddningsutrustning för elbilsladdning till Destination Gotlands nya färja M/S Visborg!

Den 27 mars slutförde ACS leveransen av tio stycken laddningsstationer för elbilar till Destination Gotlands nya färja M/S Visborg. Förutom själva laddningsstationerna och kablar omfattade ordern också specialanpassade transformatorer. Utrustningen hade valts med största omsorg för att uppfylla de krav som gäller på ro-pax fartyg och både den levererade utrustningen och ACS installation har godkänts av klassificeringssällskapet DNV-GL. Laddningssystemet möjliggör även integrerad betalningslösning och är såvitt vi vet det första i sitt slag i världen för elbilar ombord på ett ro-pax fartyg.

Vinnare i frågesportstävlingen på Ålandsmässan dragen!

  Först ett STORT TACK till alla som deltog i frågesporten och som besökte oss på mässan!

  Tretton personer deltog i vår frågesport och av dessa svarade sex personer rätt på samtliga frågor inklusive utslagsfrågan.
  Lottningen bland de som svarat rätt utföll så att vinnare av presentkortet på 350€ blev:

  RALF MANELIUS

  STORT GRATTIS!

  Nedan följer de rätta svaren i tävlingen.

  1. En likadan solpanel är installerad både på Åland och i norra Tyskland. Vilken genererar mest
  elenergi under ett år?

   X. Båda panelerna genererar ungefär samma mängd elenergi.

  2. En luftvärme utvinner mer energi än den förbrukar. Hur mycket mer?

   2. Ungefär 4 gånger mer.

  3. Elbilar är på frammarsch. Av nybilsförsäljningen i Norge är andelen elbilar?

   2. Cirka 50 % .

  4. VILKA av följande produkter erbjuder ACS?

   1. Solcellsanläggningar
   X. Luftvärmepumpar
   2. Laddningsutrustning för elbilar

  5. Var har ACS sitt huvudkontor?

   1. Mariehamn

  Utslagsfråga:
  Hur mycket kan man som privatperson få i stöd av Landskapsregeringen (i procent av investeringskostnaden)
  om man investerar i en solcellsanläggning?

   40%

Besök ACS på Ålandsmässan den 29-30 mars!

  Ålands Handelsmässa äger rum i Baltichallen fredagen den 29 mars mellan klockan 12-19 och lördagen den 30 mars mellan klockan 10-17.  Entrén är gratis! Kom och besök oss och diskutera solceller, elbilsladdning och värmepumpar. Delta också i vår frågetävling med möjlighet att vinna ett presentkort hos oss på 350 €! Vidare finns tack vare vårt samarbete med Zebrabil möjligheten att provsitta elbilen Hyundai Kona. När Hyundai Kona introducerades i Norge såldes hela årsleveransen slut på 72 timmar så det är minst sagt en spännande bil.  På lördagen kommer vi dessutom hålla en presentation om elbilar mellan klockan 15:00-15:30 och om solceller mellan klockan 15:45-16:15.

  Varmt välkomna!

Hitta bästa laddlösningen på Dalkarbydagen!

  Lördagen den 13 april mellan klockan 10-15 medverkar ACS på Dalkarbydagen.

  Vi har blivit inbjudna av HåWe bil och kommer att visa upp lösningar för elbilsladdning hos dem. Så funderar du på att skaffa elbil eller behöver en laddningsbox till din nuvarande elbil är detta ett perfekt tillfälle.  Samtidigt kan du passa på att utnyttja HåWes erbjudanden som däckbyte för endast 20 Euro, extra rabatt om du bokar verkstadstid under lördagen med mera. Håll ögonen öppna för mer information om Dalkarbydagen!

Tack till alla som kom på vårt event om solcellsanläggningar och elbilar på Sjöfartsmuseet på Åland!

  Måndagen den 25 mars höll ACS ett event om elbilar och solcellsanläggningar på Sjöfartsmuseet i Mariehamn.

  Eventet blev välbesökt med över 60 deltagare! Vi vill tacka alla som kom och också för bra frågor och diskussioner i samband med presentationerna. Ett stort grattis också till Bengt Roberts som blev vinnare av ett presentkort på 350 Euro att handla hos oss för! Dessutom kom Ålands Radio och intervjuade oss. Intervjun går att lyssna på via länken nedan:

  Intervju om elbilar och solceller

Jultävling 3-23.12.2018!

Nu är det även dags för vår Jultävling, där du kan vinna ett Presentkort värt 500 Euro till oss, vilket du kan utnyttja i webbshoppen (lanseras till Jul) eller vid vanlig beställning. Presentkortet kan du använda som betalning eller delbetalning av någon produkt eller för att betala installationskostnader, om du t.ex. beställer en luftvärmepump eller en laddare till din elbil. Tävlingstid 3.12-23.12.2018, vinnaren dras alltså sista advent! Du deltar genom att gilla vår FB-sida och genom att gilla, dela samt kommentera detta inlägg med vad du skulle vilja använda presentkortet till!

Bara att börja gilla och kommentera alltså, lycka till! 😀

Mera info om oss och vårt produktsortiment hittar ni på www.acs-energy.com

Spana även in produkterna i vår Decemberkampanj här på Facebook!

(Facebook eller övriga aktörer är inte delaktiga i tävlingen)

 

DECEMBERKAMPANJ! 200 Euro rabatt på samtliga produkter i sortimentet över 1500 Euro 1-31.12.2018

 

Nu är det snart Juletider och Nyår, och därmed erbjuder vi ett riktigt bra avslut på året genom att ge 200 Euro rabatt på samtliga produkter över 1500 Euro i vårt sortiment. Till Jul öppnar vi även vår nya webbshop, kom ihåg att spana in den också! Över nätet kommer vi att sälja bl.a. laddningsstationer och tillhör för elbilar såsom laddningskablar, även solceller och inverters samt luftvärmepumpar och mera! Sortimentet kommer att fyllas på kontinuerligt!

Kampanjen pågår hela December 2018! OBS! Kampanjpriset gäller då du beställer och betalar produkten under December 2018, om du t.ex. beställer solceller och vill att installation sker först under våren så betalar du installationen förstå då!

Kom även ihåg vår Jultävling, där du kan vinna ett Presentkort värt 500 Euro till oss, vilket du kan utnyttja i webbshoppen eller vid vanlig beställning. Presentkortet kan du använda som delbetalning av någon produkt eller för att betala installationskostnader, om du t.ex. beställer en luftvärmepump eller en laddare till din elbil. Tävlingstid 3.12-23.12.2018, vinnaren dras alltså Sista Advent! (Facebook eller övriga aktörer är inte delaktiga i tävlingen).

Mera info på www.acs-energy.com

Vänliga Hälsningar

ACS-teamet

ACS FIRAR SIN ETTÅRSDAG

12.10.2018 fyllde ACS som bolag ett år. Det första året var mycket händelserikt, då antalet anställda fördubblats, 11st nya leverantörer signerades samt representationen av över 14 olika varumärken påbörjats. Bolagets försäljningstillväxt inom alla dess tre verksamhetsområden har varit märkbar och tillväxtprognoserna inför 2019 ser lovande ut.

Ladda elbilen med lokal vind

Den gemensamma målsättningen är att öka användningen av lokalproducerad förnyelsebar elenergi på Åland genom att tillsammans utveckla laddningsmöjligheterna av elfordon och försörja dessa laddningsstationer med åländsk vindkraft och på så sätt utöka förbrukningen avlokalproducerad förnyelsebar elenergi på Åland.

Mera information om Allwinds hittar du på deras hemsida www.allwinds.ax

Företag på Åland som väljer att installera en elbilsladdare från ACS-Infinity har nu möjlighet att få levererat kostnadsfri elenergi under första året (maximalt 4000 kWh) till laddaren.

Detta erbjudande gäller nya elkunder hos Allwinds och förutsätter att ni väljer Allwinds som er elleverantör genom att teckna ett elleverantörsavtal med Allwinds på minst ett år.

Rulla till toppen
Scroll to Top