Nyheter

ACS FIRAR SIN ETTÅRSDAG

12.10.2018 fyllde ACS som bolag ett år. Det första året var mycket händelserikt, då antalet anställda fördubblats, 11st nya leverantörer signerades samt representationen av över 14 olika varumärken påbörjats. Bolagets försäljningstillväxt inom alla dess tre verksamhetsområden har varit märkbar och tillväxtprognoserna inför 2019 ser lovande ut.

Ladda elbilen med lokal vind

Den gemensamma målsättningen är att öka användningen av lokalproducerad förnyelsebar elenergi på Åland genom att tillsammans utveckla laddningsmöjligheterna av elfordon och försörja dessa laddningsstationer med åländsk vindkraft och på så sätt utöka förbrukningen avlokalproducerad förnyelsebar elenergi på Åland.

Mera information om Allwinds hittar du på deras hemsida www.allwinds.ax

Företag på Åland som väljer att installera en elbilsladdare från ACS-Infinity har nu möjlighet att få levererat kostnadsfri elenergi under första året (maximalt 4000 kWh) till laddaren.

Detta erbjudande gäller nya elkunder hos Allwinds och förutsätter att ni väljer Allwinds som er elleverantör genom att teckna ett elleverantörsavtal med Allwinds på minst ett år.

Scroll to Top