Kontakta oss!

+358 (0)44 0422 649

info@acs-energy.com

Besöksadress

Karlbergsvägen 1
22100 Mariehamn
Åland, Finland

  VI SOM JOBBAR PÅ ACS

  bA56I0113

  OSCAR SANDBERG

  Vice VD
  +358 (0)50  514 3463
  oscar.sandberg@acs-energy.com

  På ACS ansvarar jag för den allmänna tillsynen av verksamheten, personalen samt för hur vi ska utveckla vårt företag. Jag deltar aktivt i möten med kunder, leverantörer och samarbetspartners. Det är mitt jobb att se till att alla trivs, att vi jobbar med rätt människor och rätt företag, att våra tjänster och produkter är konkurrenskraftiga och att vi ligger i en konstant utvecklingsfas. 

  Vi är verksamma inom en mycket innovativ och snabbt förändrande bransch, vilket kräver snabb reaktions- och anpassningsförmåga för att svara på den ökande konkurrensen. Dessa ser jag också att vi har som fördel som ännu en ganska liten organisation.

  Mina främsta styrkor härrör sig till näringslivet generellt, kunskap inom finans & redovisning samt affärsutveckling. Före detta jobb arbetade jag i fem år vid en av de största bankgrupperna i Norden. Jag har en kandidatexamen i ekonomi.

   

   

   

   

  bA56I9784

  KRISTOFFER POMRÉN

  VD
  +358 (0)44 0422 649
  kristoffer.pomren@acs-energy.com

  Jag är en kreativ och positiv person. Jag tycker om att spinna på idéer – skulle det bara vara möjligt skulle jag förverkliga allt. Tur att min kompanjon Oscar har varit med och bromsat in en del. Tillsammans med Oscar har vi bollat idéer och planerat olika verksamheter i ett bra tag och slutligen komponerat ihop ACS-Infinity, som vi kallar för ACS till vardags.

  Jag är väldigt nöjd med resultatet av grundandet av ACS och våra tre specialområden: grön energi, EV laddning och automation. De här specialområdena passar mig perfekt, eftersom jag har erfarenhet som passar samtliga områden.

  Jag tror allt är möjligt tills motsatsen bevisats – jag anser att hinder och problem är till för att lösas. Att lösa problem och utmana mig själv är något som jag älskar. Därav har jag skaffat mig erfarenhet från de flesta områden inom elbranschen och därtill kylbranschen.

  Hemma på fritiden tycker jag om att bygga och fixa allt själv (älskar känslan av när man gjort det själv och man kan vara stolt över vad man gjort). Förutom att ”fritidsjobba” sätter jag min fritid på min kära dotter och däremellan försöker jag få tid med lite jakt.
  Mina starka motton med vår kundbetjäning är att vara i tid, acceptera kundens hem och hålla rent och snyggt där jag jobbar. Ordning och reda skall det vara. Inom vår bransch kan det dock uppstå tillfällen där man är tvungen att ändra på bestämda tider, men då hör vi av oss i god tid och kommer överens om en ny tid. Detta är viktigt för mig, jag vill att våra kunder alltid skall vara nöjda.

  Miljömedvetenhet är något som faller både mig och de övriga medarbetarna på ACS naturligt. Vi strävar alltid efter att vara så miljövänliga som möjligt och det är jag stolt över. Jag hoppas det smittar av sig på våra kunder!

  Läs gärna min CV som finns att ladda ner, där finner ni i detalj min erfarenhet och mina behörigheter. 

  bA56I0098

  ANDERS HAMMARSTEDT

  Konsultering & Affärsstöd
  +358 (0)40 132 76 56
  anders.hammarstedt@acs-energy.com

  Jag ansvarar för våra konsulttjänster och arbetar även med affärsstöd på ACS. Till exempel producerar jag skräddarsydda analyser och rapporter vilka fungerar väl som beslutsunderlag för företag eller organisationer som vill investera i elbilar eller elbilsladdning.  Vidare analyserar jag de marknader som vi arbetar inom för att vi ska kunna erbjuda våra kunder produkter och tjänster som är långsiktigt hållbara både ur ett miljömässigt, tekniskt och ekonomiskt perspektiv.

  I grunden är jag både civilingenjör och civilekonom och har tidigare bland annat arbetat med forskning och utveckling av hörapparater i Schweiz och kreditanalys av börsnoterade företag i Sverige.

  Jag tycker om analys och problemlösning och för mig är det viktigt att försöka ge kunden ett bra beslutsunderlag då han eller hon ska fatta ett beslut. För mig var det avgörande att ACS arbetar med miljöfrågor när jag valde att söka till företaget och jag hoppas att du som kund vill följa med oss på resan mot ett samhälle som är mindre belastande för miljön.

  bA56I0089

  ROBERT ENGLUND

  Automations- & IT-Ingenjör
  +358 (0)40 159 9118
  robert.englund@acs-energy.com

  Jag ser mig som en nyfiken och innovativ person. Min styrka är den övergripande kunskap jag samlat på mig inom elektronik, elkraftteknik och IT. Då dessa många gånger tangerar varandra kan det vara bra att ha erfarenhet hela vägen från Ohms lag till virtualiseringsmjukvara. Hos ACS omsätter jag denna kunskap genom att integrera olika system med varandra för att skapa helhetslösningar inom automation.

  Jag lägger mycket av min fritid på diverse hobbyaktiviteter. Bland dessa dominerar motion och träning med min sambos och mina vallhundar, elektronik och meckande på diverse fordon. Jag är uppväxt i skärgården och spenderar gärna tid ute till sjöss om tillfälle ges. 

  Min förhoppning är att vi så snabbt som möjligt kan ställa om samhället till att använda huvudsakligen förnybar energi, där solceller och elfordon är viktiga pusselbitar för att minska fossilberoendet. På ACS får jag möjligheten att delta i denna utveckling. 

  Mohamad ACS energy

  MOHAMED TAHA

  Automation & IT-Ingenjör
  +358 (0)45 220 9745
  mohamed.taha@acs-energy.com

  Stefan ACS energy

  STEFAN HOLMSTRÖM

  Installationstekniker
  +358 (0)40 354 2546
  stefan.holmstrom@acs-energy.com

  Jag är utbildad starkströmselektriker och VVS, kyl- och 
  automationsmontör. Har 35 års
  arbetserfarenhet inom både större och 
  mindre företag på Åland, i Sverige och i Norge. Har bl.a. fungerat som 
  projektledare, installerat många berg- och luftvärmepumpar, utfört 
  nyinstallationer i bostäder och fastigheter, service- och 
  reparationsarbeten. Jag är van att jobba självständigt, är noggrann och punktlig och jobbar snabbt och effektivt. Jag är gift och har två vuxna barn. På min fritid umgås jag med familjen, fixar på hus och gård, fiskar, jagar och tränar.

  Scroll to Top