Kontakta oss!

+358 (0)40 026 9980

info@acs-energy.com

Besöksadress

Torggatan 5 A 12
22100 Mariehamn
Åland, Finland

VI SOM JOBBAR PÅ ACS

bA56I0113

OSCAR SANDBERG

VD
+358 (0)50  514 3463
oscar.sandberg@acs-energy.com

Jag är en systematisk och framåtsträvande person. Jag gillar utmaningar och att lära mig nytt. Jag strävar konstant efter personlig utveckling och att hjälpa andra att utvecklas. Ekonomi, finans och ledarskap är mina starkaste sidor. Därtill har jag självklart ett mycket stort intresse för teknik.

Jag är positiv till min natur och samtidigt analyserande. Jag försöker identifiera möjliga problem och hinder i ett tidigt skede, så det praktiska arbetet kan planeras runt dessa och utföras så effektivt som möjligt.

Då det gäller ledarskapsetik så är jag helt övertygad om att ett företag kan enbart uppnå verklig framgång, då individerna som jobbar i företaget verkligen trivs och upplever att de lyckats i sitt arbete. Detta kräver även att dessa individer verkligen känner sig motiverade och delaktiga, vilket i sin tur bidrar till en stark vinnarkultur. Detta behövs för att lyckas!

Jag kan försäkra er om att vårt bolag drivs framåt med största möjliga entusiasm och engagemang och vi jobbar väldigt kvalitativt. Varje jobb och projekt är viktigt för oss och görs färdigt från de  första  skisserna under planeringsstadiet  till det att kunden har nyckeln i handen. Vi är mycket noggranna med det underleverantörsstöd vi använder för utvalda jobb  och väljer även våra leverantörer med stor omsorg. Vi skräddarsyr gärna lösningar enligt kundens behov och vill vara  så  flexibla som möjligt i vårt arbetsutförande, utan att kompromissa med kvalitets- eller säkerhetsaspekter. 

Jag hoppas vårt företag har väckt ditt intresse och att du hör av dig om du tror vi kan hjälpa dig!

bA56I9784

KRISTOFFER POMRÉN

Produkt- & Projektansvarig
+358 (0)44 0422 649
kristoffer.pomren@acs-energy.com

Jag är en kreativ och positiv person. Jag tycker om att spinna på idéer – skulle det bara vara möjligt skulle jag förverkliga allt. Tur att min kompanjon Oscar har varit med och bromsat in en del. Tillsammans med Oscar har vi bollat idéer och planerat olika verksamheter i ett bra tag och slutligen komponerat ihop ACS-Infinity, som vi kallar för ACS till vardags.

Jag är väldigt nöjd med resultatet av grundandet av ACS och våra tre specialområden: grön energi, EV laddning och automation. De här specialområdena passar mig perfekt, eftersom jag har erfarenhet som passar samtliga områden.

Jag tror allt är möjligt tills motsatsen bevisats – jag anser att hinder och problem är till för att lösas. Att lösa problem och utmana mig själv är något som jag älskar. Därav har jag skaffat mig erfarenhet från de flesta områden inom elbranschen och därtill kylbranschen.

Hemma på fritiden tycker jag om att bygga och fixa allt själv (älskar känslan av när man gjort det själv och man kan vara stolt över vad man gjort). Förutom att ”fritidsjobba” sätter jag min fritid på min kära dotter och däremellan försöker jag få tid med lite jakt.
Mina starka motton med vår kundbetjäning är att vara i tid, acceptera kundens hem och hålla rent och snyggt där jag jobbar. Ordning och reda skall det vara. Inom vår bransch kan det dock uppstå tillfällen där man är tvungen att ändra på bestämda tider, men då hör vi av oss i god tid och kommer överens om en ny tid. Detta är viktigt för mig, jag vill att våra kunder alltid skall vara nöjda.

Miljömedvetenhet är något som faller både mig och de övriga medarbetarna på ACS naturligt. Vi strävar alltid efter att vara så miljövänliga som möjligt och det är jag stolt över. Jag hoppas det smittar av sig på våra kunder!

Läs gärna min CV som finns att ladda ner, där finner ni i detalj min erfarenhet och mina behörigheter. 

bA56I0108

ANDERS HAMMARSTEDT

Konsultering & Affärsstöd
+358 (0)40 026 9980
anders.hammarstedt@acs-energy.com

Jag ansvarar för våra konsulttjänster och arbetar även med affärsstöd på ACS. Till exempel producerar jag skräddarsydda analyser och rapporter vilka fungerar väl som beslutsunderlag för företag eller organisationer som vill investera i elbilar eller elbilsladdning.  Vidare analyserar jag de marknader som vi arbetar inom för att vi ska kunna erbjuda våra kunder produkter och tjänster som är långsiktigt hållbara både ur ett miljömässigt, tekniskt och ekonomiskt perspektiv.

I grunden är jag både civilingenjör och civilekonom och har tidigare bland annat arbetat med forskning och utveckling av hörapparater i Schweiz och kreditanalys av börsnoterade företag i Sverige.

Jag tycker om analys och problemlösning och för mig är det viktigt att försöka ge kunden ett bra beslutsunderlag då han eller hon ska fatta ett beslut. För mig var det avgörande att ACS arbetar med miljöfrågor när jag valde att söka till företaget och jag hoppas att du som kund vill följa med oss på resan mot ett samhälle som är mindre belastande för miljön.

bA56I0089

ROBERT ENGLUND

Automations- & IT-Ingenjör
+358 (0)40 159 9118
robert.englund@acs-energy.com

Jag ser mig som en nyfiken och innovativ person. Min styrka är den övergripande kunskap jag samlat på mig inom elektronik, elkraftteknik och IT. Då dessa många gånger tangerar varandra kan det vara bra att ha erfarenhet hela vägen från Ohms lag till virtualiseringsmjukvara. Hos ACS omsätter jag denna kunskap genom att integrera olika system med varandra för att skapa helhetslösningar inom automation.

Jag lägger mycket av min fritid på diverse hobbyaktiviteter. Bland dessa dominerar motion och träning med min sambos och mina vallhundar, elektronik och meckande på diverse fordon. Jag är uppväxt i skärgården och spenderar gärna tid ute till sjöss om tillfälle ges. 

Min förhoppning är att vi så snabbt som möjligt kan ställa om samhället till att använda huvudsakligen förnybar energi, där solceller och elfordon är viktiga pusselbitar för att minska fossilberoendet. På ACS får jag möjligheten att delta i denna utveckling.