Kontakta oss!

+358 (0)44 0422 649

info@acs-energy.com

Besöksadress

Karlbergsvägen 1
22100 Mariehamn
Åland, Finland

  VI SOM JOBBAR PÅ ACS

  bA56I9784

  KRISTOFFER POMRÉN

  VD
  +358 (0)44 0422 649
  kristoffer.pomren@acs-energy.com

  Jag är en kreativ och positiv person. Jag tycker om att spinna på idéer – skulle det bara vara möjligt skulle jag förverkliga allt.

  Jag tror allt är möjligt tills motsatsen bevisats – jag anser att hinder och problem är till för att lösas. Att lösa problem och utmana mig själv är något som jag brinner för. Därav har jag skaffat mig erfarenhet från de flesta områden inom elbranschen och därtill kylbranschen.

  Hemma på fritiden tycker jag om att bygga och fixa det mesta på egen hand (älskar känslan av när man gjort det själv och man kan vara stolt över vad man gjort). Förutom att ”fritidsjobba” sätter jag min fritid på min kära dotter och däremellan försöker jag få tid med lite jakt.

  Mina starka motton med vår kundbetjäning är att vara i tid, acceptera kundens hem och hålla rent och snyggt där jag jobbar. Ordning och reda skall det vara. Inom vår bransch kan det dock uppstå tillfällen där man är tvungen att ändra på bestämda tider, men då hör vi av oss i god tid och kommer överens om en ny tid. Detta är viktigt för mig, jag vill att våra kunder alltid skall vara nöjda.

  Miljömedvetenhet är något som faller både mig och de övriga medarbetarna på ACS naturligt. Vi strävar alltid efter att vara så miljövänliga som möjligt och det är jag stolt över. Jag hoppas det smittar av sig på våra kunder!

  1516515442909

  GREGER SUNDSTRÖM

  Försäljnings- & projektchef
  +358 (0)40 1863 079
  greger.sundstrom@acs-energy.com

  Greger arbetar som försäljnings- & projektchef sen april 2019.

  Stefan ACS energy

  STEFAN HOLMSTRÖM

  Installationstekniker
  +358 (0)40 354 2546
  stefan.holmstrom@acs-energy.com

  Jag är utbildad starkströmselektriker och VVS, kyl- och 
  automationsmontör. Har 35 års
  arbetserfarenhet inom både större och 
  mindre företag på Åland, i Sverige och i Norge. Har bl.a. fungerat som 
  projektledare, installerat många berg- och luftvärmepumpar, utfört 
  nyinstallationer i bostäder och fastigheter, service- och 
  reparationsarbeten. Jag är van att jobba självständigt, är noggrann och punktlig och jobbar snabbt och effektivt. Jag är gift och har två vuxna barn. På min fritid umgås jag med familjen, fixar på hus och gård, fiskar, jagar och tränar.

  Rulla till toppen
  Scroll to Top